Schrijf nu in op het bouwnummer van jouw voorkeur!

23 mei 2024

Nieuwsbericht

Het is zover! De tweede fase van de pre-sale van Thuis in de Zeilen is gestart! Er kan worden ingeschreven worden op het bouwnummer van je voorkeur in het project Thuis in de Zeilen in Meerstad. Hieronder lees je hoe het werkt.


Pre-sale
Een pre-sale wil zeggen dat je je kan inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en indicatieve bandbreedte-prijzen. Deze pre-sale geeft je de tijd om je alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en je woonwensen. Tijdens de eerste fase van de pre-sale is tijdens een enquete de woningvoorkeur geinventariseerd. Iedereen die daaraan heeft deelgenomen heeft een streepje voor tijdens dit 2e deel van de pre-sale.

Nog een streepje voor...
We willen je tot niets verplichten, maar het is fijn om op voorhand te weten welke woningen binnen jouw budget passen. Wij adviseren je om voorafgaand aan de inschrijving jouw financiële mogelijkheden te onderzoeken. Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan je vrijblijvend inzicht geven in de mogelijkheden door een financiële toets te verstrekken. Hiermee kan je zorgeloos inschrijven op de woning van jouw voorkeur en voorkom je een teleurstelling wanneer de ideale woning aan jou wordt toegewezen. Deze financiële toets kan je bij inschrijving uploaden: de verklaring geeft je een extra streepje voor bij de toewijzing!

Aanbod
VanWonen ontwikkelt hier 35 energiezuinige koopwoningen die verdeeld zijn over rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaande woning. Bekijk HIER de woningen!

Online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!
Ben je geinteresseerd? Schrijf je dan in via DEZE LINK voor het project Thuis in de Zeilen en maak een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ je interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Je kan maximaal 10 voorkeuren opgeven. Meer lezen over het inschrijfproces? Kijk HIER

Toegewezen woningen na sluitperiode
Inmiddels zijn de woningen na een eerste sluitperiode toegewezen aan de hand van een digitaal toewijzingssysteem. Er worden gesprekken gevoerd met de kandidaten.  Schroom niet om alsnog in te schrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur: Indien een kandidaat niet overgaat tot aankoop van de woning, kom je wellicht in aanmerking!
 
Sluiten reserveringsovereenkomst: jij hebt het eerste recht tot koop!  

Na toewijzing vindt er een gesprek met de klantmanager plaats. Blijf jij na het gesprek enthousiast? Dan teken je een reserveringsovereenkomst. De woning wordt dan exclusief voor jou gereserveerd. Wij vragen een reserveringsvergoeding van € 250,-. Wanneer de verkoopdocumenten en prijzen definitief zijn vastgesteld wordt de reservering omgezet in een  koop- en aannemingsovereenkomst en de reserveringsvergoeding verrekend met de koopsom. 

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met mij op via francis@vanwonen.com

 

Deel dit artikel: