Het project Thuis in De Zeilen

Direct aan het Woldmeer verrijst De Zeilen. Een prachtig, nieuw deelgebied in Meerstad dat aansluit op het inmiddels gerealiseerde Tersluis. De wijk komt tussen de sluisverbinding en het (natuur)gebied Harksterder Broeklanden. Veel landelijker en vrijer kun je niet wonen. Spreekt je dit aan? Dan vertellen we je op deze website graag meer over de 35 energiezuinige woningen die VanWonen realiseert.


Laat ons weten hoe je wilt wonen
In De Zeilen worden zo’n 600 woningen gerealiseerd. VanWonen ontwikkelt 35 koopwoningen die verdeeld zijn over rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaande woning. Daarnaast worden 38 (sociale) huur appartementen ontwikkeld.

Heb je interesse in een van de 35 luxe koopwoningen en vind je het leuk om betrokken te worden bij de ontwikkeling? Meld je dan aan als belangstellende. Wij zijn benieuwd naar je woonwensen!

Rustig wonen in de natuur met de reuring dichtbij
De kracht van De Zeilen is dat je hier zo ontspannen woont, dat je elke dag een beetje een vakantiegevoel hebt. De 35 riante en duurzame koopwoningen hebben allemaal een tuin, waarvan een aantal direct aan het water liggen. Waar je ook woont, altijd heb je zicht op water en groen. Kortom, heerlijk rustig, maar dan wel met de wetenschap dat je alle voorzieningen heel dichtbij hebt. 

Francis van der Schoot
Jouw verkoopmanager VanWonen
+31651593859 Mail mij francis@vanwonen.com Inschrijven

"Laat mij je helpen jouw nieuwe thuis te vinden"

Maarten de Jong
Jouw klantmanager VanWonen
+31651874951 Mail mij maartendejong@vanwonen.com Inschrijven

"Ik sta je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden!"